O nama

Mnogi istraživači ljudske duše posvetili su svoje vreme snovima, u nadi da će otkriti filozofsku korelaciju između tog nesvesnog i onog svesnog dela ličnosti,kao i značaj sna u tom smislu. Kompanija „Sognare“ se bavi proučavanjem sna sa aspekta primenjene medicine sa ultimativnim ciljem Vašeg zdravog spavanja. Ispod naših dušeka ni ono poslovično zrno graška, nema nikakvih izgleda da naruši zdrav san bilo koje nežne princeze. U skladu sa tim, evidentna je potreba da naše personalizovane dušeke prate isto tako jedinstveni kreveti i zato smo za Vas birali samo najkvalitetnije proizvode od punog drveta, kako bi i oni bili dugovečni poput Vašeg novog dušeka. Da ovo sve nije samo lepa priča, već prezentacija činjenica, srdačno Vas pozivamo da nas posetite i uverite se u maloprodajnim objektima.

 

 • Izbor materijala

  Mi smo tu da Vam pomognemo da ponovo uspostavite elementarnu ravnotežu i da vreme koje ste opredelili za spavanje počne da teče čim Vaše telo oseti blagotvorni dodir naših vrhunskih dušeka, stvorenih primenom najsavremenijih materijala, tehnologijom koja prati naučne radove i medicinske studije iz ove oblasti.

 • Zdrav San

  Regenerativni zdrav san, kao produkt potpune relaksacije tela i duha, uslovljen je kvalitetom i odabirom adekvatnog okruženja u čijim okvirima će se taj veoma važan proces odvijati. Često je loš izbor materijala i njihova kompozicija, glavni uzrok narušenog ekvilibrijuma među elementima esencijalnih za zdravo spavanje.

 • Bezbroj mogućnosti

  Ono što dodatno izdvaja naše proizvode je njihova apsolutna personalizacija. Poklanjamo Vam mogućnost da Vašu percepciju idealnog dušeka i sami realizujete, uz konsultacije sa našim stručnim timom, vodeći se idejom da gotov proizvod nastao na takav način bude potpuno zadovoljenje Vaših želja, za decenije koje dolaze.

 • Siguran san

  Posebno se vodilo računa da se primenom nanotehnologije srebrnih jona i aloe vere postigne visok nivo hipoalergenosti sredine, kako bi se prevenirali i mikroskopski potencijalni faktori poremećaja sna.